Wednesday, April 26, 2006

zvaničnoDanas je potvrđeno na devedesetdvojkinom sajtu i Popboxu da će u petak 7. jula Kelis nastupiti na Exitu. Pored toga što je najzanimljivija rn'b pojava i prva osoba koja je počela da sarađuje sa The Neptunes (pre Justina i Britney), Kelis će da posluži kao test za ovdašnju, pretpostavljam mlađu publiku jer je talentovanija, bezobraznija i sočnija od JK & Seke zajedno (x10). Kad Kelis ispuni svoju edukativnu funkciju, možemo slobodno da odemo na koncert istinske legende, koji nije ostario sa dostojanstvom, već će ostaviti srce na bini i dati nam smeh, suze i znoj uz karakterističan kez pokvarenjaka, a onda valjda otići u Švajcarsku da menja krv.

2 comments:

julia said...

in all of this, i recognized a picture of billy idol. i randomly met someone who is his cousin about a month ago. and then i squealed - A LOT - when i found out. So, what's he up to?

popkitchen said...

well, he is coming to this music festival we have here ... along with kelis (also on the picture), franz ferdinand, the cardigans and others ... I think billy is going to play on the day The Rolling Stones are scheduled to play in BGD (the festival is in another city) and I am just wondering who is going to rock more.My bet is - Billy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails