Wednesday, January 21, 2009

tying loose ends

Večeras počinje peta sezona naše omiljene serije.



Za stare downloadere koji su u poslednjih šest meseci pogledali tušta i tma drugih serija i sve pozaboravljali, a kod Losta kontinuitet i obraćanje pažnje na detalje su ključni, svako veče na FOX-u u 7 ide četvrta sezona. Kapiram da nije namera ljudi sa televizije da nas podsećaju pre nego što se bacimo na torrente ove nedelje, ali je korisno.

Ako vam video podcast nije dovoljan za podsećanje, evo teksta gde novinarka pokušava da dobije odgovore na svaki način od Damona Lidelofa i Carltona Cusa. Bezuspešno. Za to treba pogledati narednih 17 epizoda.

Mnogi koje poznajem prete da će odustati, da im je muka od odugovlačenja, previše mitologije i otvorenih pitanja (nerdovi najviše hoće da znaju čemu služi statua sa četiri nožna prsta), flashbackovi i fleshforwardi, koji se prepliću – ali narode ovo je pretposlednja sezona. Za seriju je neobično da znaš koliko će da traje, svi su se žalili da je Lost previše razvučen, eto poslednja će početi sledeće godine u ovo vreme. Ja sam uzbuđena, ko je sa mnom?

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails