Monday, June 16, 2008

on the plus side

Musaka sa pohovanim tikvicama, može se reći da je uspela. Italijani i ostali sve pojeli u slast. Pored paste, piletine sa karijem, prženih banana iz Benina, vegetarijanskog jela iz Etiopije, čiji je autor uporno odbijao da kaže koji je začin unutra. Tiramisu posle. Domaćini vole da jedu i od toga prave čitav ritual. Ali žurka na kojoj nema muzike, tj. nema isplanirane plej liste, čak iako je večera-žurka u pitanju sa 20 gostiju, je već ozbiljan propust.


On the downside.

Lanac mi je ispao na biciklu. Susret sa mehaničarom sledi. La catena e uscita dal binario. Nadam se da neću morati ništa više da kažem.





2 comments:

little voice said...

aaaaaaaaaaa,
imaš rozi bicikl sa korpicom napred!!! još ako imaš i zvonce u obliku bubamare...
pitaj ganchu, on je stručnjak za bajsove, možda ne moraš kod mehaničara...
a to za plejlistu, strašno. ja sam onomad pravila disk za konferenciju nekog programa u Palasu pa da im svira na uvce dok ručaju...stavila sam mnogo što šta, a pošto su to uglavnom bili srednjoškolci ja zaboravila na odrasle, stakeholdere i face i kad se začuše kilersi (sziget, 17. avgust zajedno sa jose gonsalesom) svi digoše kašike od supe i kao "jeej"...intervenisala sam...sledeća je sva sreća išla amy...podilazila sam narodnim ukusima...

popkitchen said...

da da roze bajs. spidloris me nagovara da ga prevezem do Beograda. Ne znam kako che to ici, da li che da ga prihvate u busu.

Nego sta narodni ukus. Ako tinejdzeri slushaju Killerse ili Amy buduchnost je svetla, bez obzira da to sto che kapu 2008. godine da nam kroje Tadic i Dachich, ujedinjeni u bolu.
Ajde da pravimo neki biznis/projekat recimo online zajednica za te tvoje mlade ili tako neshto.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails