Friday, June 20, 2008

firenze rocks

Besplatan koncert, pa još i besplatno pivo. Gde to ima? U okviru nedelje mode ili tako nekakvog sajma Pitti Imagine, Lee Jeans pod sumnjivom parolom Denim is important for rock n’roll as electric guitar, je sponzorisao koncert tri elektro pop benda u saradnji sa Vice Magazinom. Free beer + free goodies. I gomila hipstera koji studiraju na Polimodi.


are these teenagers?after half an hourteatro gambrinusinside

The Tunas su bend iz Bolonje. Sviraju garažni rok, a specifični su po devojci za koju misliš evo sad će da propeva, a ona nikako, samo igra, igra, igra...


go go dancer

go go dancerthe tunas

Radio Days su isto Italijani, pevač peva, a gitarista najavljuje pesme. U jednom trenutku kaže “Francesi, va fan culo!”. Jel to zbog fudbala? Retro takođe. Sviraju po jednu pesmu od Bitlsa i jednu od The Who.


radio daysradio days

Za The Teenagers sam čula i pre. To jest njihovu pesmu o Scarlett Johansson. Pre nego što je počela i sama da peva. Totalni pozeri. U jednom trenutku, pevač poziva ljude da se popnu na binu. I dalje vrcka, dok obezbeđenje ne zna šta da radi sem od muke za glavu da se uhvati. Svirali najkraće.


firenze rockssingereverybody get on stage flowers


Hoću detaljne izveštaje sa Bonnie Prince Billyja. Uživajte!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails