Friday, January 25, 2008

3 2 1


Sledeche javljanje iz ovog grada. U medjuvremenu evo nekoliko travel blogova o Firenci ili sta se desi kad se jedna Amerikanka preseli u Toskanu.

Pored Duoma, galerije Uffici i Mikelandjelovog Davida, radujem se naravno koncertima koji slede u narednim mesecima. Za sad znam za Jens Lekmana, mum, Art Brut i Tunng. Ali ochekivanja su velika. Naravno da sam morala da se raspitam sta i gde se deshava unapred. Moja prijateljica je to uporedila sa situacijom u kojoj dzanki putuje u drugi grad, pa onda na narkomanskom forumu trazi informacije gde i kako da se snadje za svoju narastajuchu naviku.

Ciao amici.

5 comments:

Anonymous said...

Preporucujem i ovaj nas specijal 'Prolece u Italiji': http://yahti.com/arhiva-italija.html

a@super|studio said...
This comment has been removed by the author.
a@super|studio said...

kao što sam već rekao: tog jensa lekmana neko gura. ispostaviće se - ne samo u srbiji, evo, ni popkitchen ne uspeva da mu umakne, usprkos svom eurohoppingu.
mum su smorili. više ni one devojčice ne zapevaju. tjah. tunng su bili vrlo dobri onomad na dis-patchu. istina, nije me više naročito zanimalo šta se sa njima događa, te nisam preslušao ni taj njihov naredni album. ipak, imaju moju blagu preporuku.
all in all, sve pobrojano (dobro, sem protežiranog jensa) teško da može da posluži kao dostojna zamena za stidljivo najavljeni nastup superstudija ;)
nedostajaćeš nam. i glede toga, ali i općenito.

popkitchen said...

@yahti:sjajne fotke, a super vam je i blog, pa ste zato i linkovani.

@a: jao ne spominju muku teshku. Taj mrachni predmet zelja - koncert Superstudija u intimnom okruzenju (kapiram da je to klupska svirka, veliki koncert u Pioniru planirate za kasnu jesen, zar ne?)
To ni Jens, umishljeni shaljivdzija, ni Tunng mung ne mogu da nadoknade.

little voice said...

hej draga,
biće to dobra koncertna prilika - Jens Lekman - predmet čežnje mnogih indie devojaka - tako da mislim da će counter na tom postu poludeti :)
što se tiče ss certa - napravićemo neku video transmisiju istog trenutka - zašta bi inače koristili ove moderne tehnologije.
svakako miss u a lot...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails