Thursday, September 20, 2007

grenobl



Posle 20 sati puta autobusom i chetiri predjene granice, evo me u Francuskoj, na prvoj stanici na ovom proputovanju. Grad je sladak, okruzen Alpina, sunce sija. A ja bi samo da se bacim na krevet i operem zube. Ne daju mi da udjem u sobu pre 1 sat, blejim u hodniku hostela i koristim prednosti wirelessa.


Drugarica i ja smo se kladile koliko che mi dugo trebati u inostranstvu da postanem B92 zavisnik, barem sto se tiche vesti iz Srbije. Sedim i surfujem vech dva sata, mrtva sam umorna, mislim blogujem a da se nisam istushirala, a ne smem da odem na sajt. Kao da me neko gleda odozgo. Evo umesto toga ima vest na BBCu kako je Sarkozi najavio velika otpushtanja. Nadam se da mladi antiglobalisti neche da protestvuju ovih dana, isplanirala sam casual turisticku nedelju u Parizu.

2 comments:

Raccoon said...

Ako ti bude lepo vreme poseti Park de la Villete - jedno divno zelenilo gde je zakopan dzinovski bicikl.
Ja sam tek sa postdiplomskim i pocela da pisem blog, jako bitna stavka dana kad si izmesten iz sredine na koju si navikao.

Anonymous said...

evo, da se upoznate: popkitchen, ovo je moja drugarica raccoon, pominjala sam ti je, prgavi rakune, ovo je popkitchen, pominjala sam ti je...ajd sad, mozete i bez mene:))...nego, popkitchen, nadam se da uzivas.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails