Wednesday, December 19, 2007

studentska klopa

Za dva dana vracham se u svoju divnu kuhinju - nije ona toliko divna, koliko se utisak menja posle deljenja tog prostora sa josh pedeset ljudi. Ali pre nego sto stignem na sarme, pechenja, ruske salate i mamine nedeljne ruckove, evo reminiscencije na ono sto se jelo u Londonu.

Plazma je jedna od stvari koje su mi najvishe nedostajale, ali su mi starosedeoci objasnili da se moze kupiti u malim bakalnicama kod recimo Turaka. Lane keks, ne zove se Plazma ovde to asocira na telesne technosti ovde, je kupljen u Camdenu za 1,5 funtu.


Svaki put kada jedem carrot cake ubedjujem sebe da je to zdravi slatkish.


English food is rubbish - or is it? Pie, mash and gravy.

Crappy food from student union caffeteria.

Divna zachinjena japanska supa.

Sushi na traci u Yo Sushi lancu.

2 comments:

Ivan Bevc said...

Dakle, osim sushija ostalo nije bas primamljivo..

Al zato sad kad se vratis pa upadnes u carstvo kiselog kupusa :)

popkitchen said...

Pa studentska klopa, ne moz' bolje.

Salata je ok, sarma ... nikad nisam kapirala sharm sarme, ako treba da biram jedno jelo da nikada ne jedem u zivotu izabrala bi - sarmu i slatki kupus (to su dva). Ali postho ne moram da biram, ponekad jedem. Ali zato sarma sa zeljem za to bi ubila.

Mozda zvuchi malo bezveze, ali sam naruchila mami da mi spremi chufte u paradajz sosu i pire krompir. O tome sam sanjala iz potpuno nepoznatog razloga. Uzasno obichno, ali potpuno otelotvljuje toplinu kuche ... ili ti iz daljine tako deluje.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails