Tuesday, May 23, 2006

koji put


o evroviziji, koju btw. ne gledah, što me ne sprečava da komentarišem. Ranije su se samo gay sajtovi bavili in-depth analizom, ali sad i ovi hipsteri počinju, pa možete skinuti pobedničku pesmu sa Pitchforka, a jedna Amerikanka se pozabavila Severininim stajlingom, poredeći je sa Lil Kim, što možete pročitati ovde.

2 comments:

Anonymous said...

cisto da kazem da je ovo ocigledno namesteno jer je pesma(hard rock haleluja) cisto sranje...dobro je sto nisi gledala.
Moj predlog za letovanje je Bugarska, more nije kao u Grckoj ali moze da prodje.
MOOOOOGO je jeftino(a evo i dokaza 2tekile=1Lev(bugarska valuta) tj 0,5 evra(da da NULA-KOMA-PET))sve su cene u ovom fazonu pa ti sad vidi jel to dzabe il' sta(tako je barem bilo prosle godine).
Nadam se da ces imati neki komentar o festivalu u Kanu(moj favorit za "palmicu" je Richard Kelly sa filmom Southland Tales(nisam gledao nijedan film vec cisto nagadjam))

popkitchen said...

hvala za preporuku, svesna sam jeftinoce, neki ljudi koje poznajem se ni se secaju svog letovanja upravo iz tog razloga ... moja ideja odmora u odnosu na to je cisto bapska, lepo more, nema dece koja jurcaju oko mene, citam knjigu i pijem nesto hladno, izasci mi nisu visoko na listi prioriteta ... ali recimo cinjenica da jedan od mojih omiljenih bendova svira u blizi (calexico 29.08 na kritu) celu stvar cini jos interesantnijom .... Mada ko zna mozda se ovde pojave slike u septembru kako lomim tanjire uz sirtaki i vicem 'opa'.

Sad sam cula da je palmu dobio Ken Louch, kapiram da je u pitanju klasicno britansko levicarenje - radnicka klasa, imigranti ... Ja sam mislila da je favorit Babel, ovog mexikanca (recimo da se preziva Inaritu) koji je rezirao Amores Perros i 21 gram.
Ovog puta ima tri price na tri razlicita kontinenta i isto se bavi terorizmom i ilegalnom emigracijom. Ali igra i Brad Pitt i Kate Blancett, za koju sam cula da joj je ponudjena uloga Bob Dylan-a u jednom filmu. Dylan kao zensko, to se mora videti ... mada ko zna mozda je u pitanju jos jedno artisticko sr..e.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails