Sunday, March 02, 2008

girls night out


Momak koleginice iz Brazila deli flajere za nekakav bar pored Duoma, pa smo odluchili chekiramo, iako ja killjoy ne volim ta mesta koja ti obechavaju besplatan shot ako donesesh flajer.

Bar je relativno veliki sa dva platna na zidu, pogadjate Fashion TV, muzika izrazito komercijalna, devojchice sede same za stolovima i pevaju, oko shanka se muva debeli matorac obuchen u crno, smeka zene po lokalu. Piche 6 evra, 7 ako ti donese kelner, umesto da idesh sam da uzmesh. Prichamo o izborima u Jermeniji, posto je jedna devojka odatle, medjunarodni posmatrachi su ocenili da su izbori proshli u redu, mada mi ona kaze da je predsednik pokrao, sto je izazvalo demonstracije, koje su danas rezultirale sa nekoliko mrtvih (valjda praksa kod svih demokratskih izbora). Onda o Rusiji, Medvedevljevoj garantovanoj pobedi. Ne lezi vraze, pita me devojka iz Brazila, kako je bilo za vreme rata, da li sam se plashila. Da nije bilo ovog paljenja i ostalog, garantujem da bi se retko ko zanimao za nestho sto se desilo pre 9 godina.

Stizu i ostale devojke. Sprat nize je dancefloor, prepun pijanih underage Amerikanaca, slusha se Shakira i ona pesma Gasolina, atmosfera je ko u diskoteci na bugarskoj obali. Kanadjanka i ja prichamo o shoppingu, ja kazem da zbog februarskih rasprodaja treba da povedem rachuna sad, ona me pita da li imam kreditnu karticu. Moja kartica je debitna, navikla sam samo da troshim ono sto imam, sto mi deluje jako praktichno. Izletim da me je jednom decko kreditirao kad sam zapela da kupim chizme koje ne mogu da priushtim.

- Pa koliko ste dugo zajedno, zasto ti on nije kupio chizme? U chemu je onda poenta da budesh sa muskarcem ako ti on ne kupuje stvari?

Da shetamo pored reke, drzechi se za ruke dok pada kisha?

- Morash da ga naterash da ti kupuje stvari.

Sestro odakle si ti? Gde si bila kad su se palili brushalteri?

Za susednim stolom sedi nekoliko mladicha, naruchili kiblu sa shampanjcem, iako niko od njih nema vishe od 23 godine, mnogo su smeshni. Zapalila sam ubrzo, ne saznavshi kakve su mi shanse kod ovih frajera. Kuchi me chekala 5. epizoda cetvrte sezone Losta, pod naslovom The Constant, koja se bavila Dezmondom.

2 comments:

Anonymous said...

Hahaha, konacno sam i ja pomenut na ovom blogu. Hvala mastercardu sto mi je omogucio da budem i ja deo blogerske zajednice.
Popkithen imas jos jedne cizmice ili cipelice, kada se vratis. :)
Pozdrav od decka sa kojim setas pored reke!!!

Anonymous said...

Mislim stvarno, ne znam shta trazish napolju kad te cheka TV utopija, Lost i Dezmond, koje je brate, skroz prso. Pochinjem da mrzim Lost ali imam utisak da mi povratka nema.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails