Friday, February 16, 2007

ko je rekao?

You can Never Go Home Again. Taj se zajebao. Jer nije živeo u mojoj familiji. Nema veze i što su romani objavljeni o tome. Thomas Wolf nije živeo u Srbiji.

U naredna dva meseca postovi će biti ispunjeni teenage čežnjom i slikama iz porodičnog života. Recimo saznaćemo šta je to pola jabuke, koju neko već 25 godina iseče na pola, pojede jednu polovinu, a drugu zalepi na kuhinjski pult i tako uporno svaki dan. My So-Called Life meets Nightmare on the Elm Street meets Growing Pains.


Timothy Hutton se vratio u rodni (mali) grad da bi bio prisutan na godišnjici mature, malo preispitao svoj život do tada prijateljstvom sa Natalie Portman u filmu Beautiful Girls. Ja ću sresti stare drugare iz osnovne škole, reformisane dizelaše, koji su naprasno otkrili svoju humaniju stranu. Kao jedan što radi kao obezbeđenje u Mangu i pokušava da dođe do broja telefona. Skot mi je krao patent olovke i ostale stvari, zbog toga sam i u prvom razredu gimnazije sve pakovala u ranac na malom odmoru. “Neću da ti dam telefon, nikada nismo bili drugari, dukserica koju si mi maznuo dva meseca je smrdela na zelenu Maliziju!!!!”



Važna napomena: Svi koji me znaju upoznati su sa mojom tendencijom da preterujem i previše dramatizujem. Moja razmaženost zaslužuje osudu. Kao Molly Ringwald u filmu The Breakfast Club.


Šunjam se u stanu da ne probudim roditelje.

2 comments:

Anonymous said...

:) procitala sam tvoj slatki 'friendless' komentar na sweetheart blogu, i htela da se upisem u prijatelje bloga:)///slicna situacija sa vracajem kuci se i meni desila, s tim sto sam se ja bas zadrzala...

Anonymous said...

ma ko je bre friendless?!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails