Thursday, February 04, 2010

во македонски


Kulturen život, časopis koji izdaje New York University u Skopju

На пример, Јелена Максимовик докажува дека "екстремниот национализам, донекаде потиснат во главните медиуми, царува слободно онлајн и во комбинација со силната таблоидна култура сочинува една нова главна јавна сфера."
Vaistinu.
Lep je osećaj videti svoj rad na stranom, pri tom bratskom jeziku.
No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails